Onze Visie

Onze slogan is: ‘Ontwerpers met visie

Maar wat is onze visie eigenlijk?

Uiteindelijk gaat het er bij ons steeds om dat uw bouwplan gerealiseerd wordt en dat het volledig aansluit bij uw wensen en dromen.
Dit doen we door samen uw plannen te bespreken, ideeën uit te wisselen en zo stap voor stap door het bouwproces heen te gaan. Van ontwerp naar realisatie.

Het begint meestal met een vrijblijvend gesprek, waarin de plannen worden besproken en de eerste ideeën worden gedeeld. Daarna wordt in een Schetsontwerp deze ideeën uitgewerkt met de kaders die daarvoor beschikbaar zijn, zoals bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, budget, bouwregelgeving, enzovoorts. Dit kan worden ondersteund met 3D afbeeldingen, referentiefoto’s, etc. Dit ontwerpproces slijpen we samen steeds fijner tot een Definitief Ontwerp waarin uw wensen zo veel mogelijk zijn verwerkt. Afhankelijk van uw bouwplan zorgen we ervoor dat de benodigde vergunningen geregeld worden, dat er overleggen zijn met andere partijen zoals constructeurs, installateurs, aannemers, etc. Indien gewenst kunnen wij voor u ook de bouwbegeleiding organiseren om zo uw droomproject tot groei te laten komen!

Klaar om
samen bouwen?

Bouw een project met ons