Bedrijfsprofiel

Van Zeist is een kleinschalig ontwerpburo voor diverse bouwwerken. Al 25 jaar zijn wij bezig om onze ontwerpvisie te vertalen in uiteenlopende projecten, zoals woningen, bedrijfspanden, kantoorpanden en appartementengebouwen. Maar ook voor de uitbreiding van uw woning, een schuur of dakkapel zetten wij ons in!

Ons streven is om laagdrempelig te zijn voor onze klanten. Dit doen wij door duidelijk en eenvoudig met u te communiceren. We gebruiken geen ingewikkelde, bouwkundige termen, staan open voor allerlei meningen en inzichten en hebben maar 1 doel voor ogen: samen uw wensen realiseren.


Bouwen is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn, daarom zijn wij ook op de hoogte van de laatste stand der techniek, kennen we de wet- en regelgeving en kunnen laagdrempelig overleggen met diverse instanties zoals gemeente, Omgevingsdienst, brandweer, aannemer, etc. Daarom treden wij graag op als uw tussenpersoon, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw ideeën; Wij regelen de rest.

Onze dagelijkse werkzaamheden zijn:

  • Bestemmingsplantoets
  • Programma van Eisen opstellen
  • (3D) Ontwerpen
  • Vergunningen aanvragen
  • Bestek maken

Voor uw project, wat het ook mag zijn, kunnen wij altijd vrijblijvend en gratis een eerste gesprek plannen. Hierin verteld u wat uw wensen zijn, wij leggen uit wat de mogelijkheden zijn. Daarna kunnen we vrijblijvend een offerte voor uw project opstellen, zodat u inzicht heeft in de voorbereidingskosten voor uw bouwplannen!


Kom gerust eens langs!

Klaar om
samen bouwen?

Bouw een project met ons